El Sr. Josep Deulofeu i Càritas Parròquia de Sant Martí de Sant Celoni els convida a visitar l’exposició de pintures a l’oli que es realitzarà a Can Ramis des del dissabte 12 de desembre fins al diumenge 10 de gener. Els convidem, també, a poder adquirir un quadre doncs tot el benefici obtingut serà destinat a Càritas Sant Celoni.

“Voldria aprofitar aquesta última exposició, car els anys no perdonen, per agrair a la meva família, als meus amics (de fora i de dins de Sant Celoni) el seu suport i col·laboració. Són ells els que han fet possible aquestes vuit exposicions i la que vaig realitzar a Terrassa.

Des del 2010 que vaig començar amb les exposicions fins al 2020 en què les acabo, hem recollit més de 60000 euros. Gràcies a vosaltres hem pogut destinar aquests ingressos a diferents associacions benèfiques de Sant Celoni. Moltes gràcies!

Voldria tenir un record entranyable pels meus amics que ja no es troben entre nosaltres i que sempre han col·laborat en aquestes exposicions. Em refereixo sobretot al Sr. Josep Vila de Llerona, al Sr. Llorenç Planchart i al meu estimat consogre el Sr. Mario Casany.

Desitjo us agradi aquesta darrera exposició i que la seva venda pugui ser molt profitosa per Càritas Sant Celoni.

De tot cor, moltes gràcies!”

Josep Deulofeu Bosch